3D Modellering en Rendering diensten in Nederland

3D Modellering en Rendering diensten in Nederland. NBY IT-oplossing een toonaangevende 3D-modellering, Rendering, Walkthrough en visualisatie dienstverlener in Nederland. We hebben de beste 3d artiest en modeler. Onze designstudio in Bangladesh. U bestelt via online, via de telefoon, via e-mail. Nadat u de bestelling heeft ontvangen, sturen we zakelijk voorstel samen met zakelijke prijsopgave. U kunt onze gratis proef proberen. Wij bieden alle 3d diensten in Nederland.

HOME | ABOUT US | CONTACT US | OUR PORTFOLIO | FREE TRIAL| REQUEST FOR QUOTE

3D-rendering en 3d-ontwerp

Plan uw projecten op voorhand, bespaar tijd en verhoog het bereik van uw budget met de computergereedschappen, die op het moment van de uitvoering beveiliging zullen bieden. De nauwkeurigheid van CAD (computergesteund ontwerp) computerondersteunend ontwerp- en CAM-computer (computerondersteunend productieondersteunend) vervaardigingscomputer zijn beschikbaar. (3D render, 3D-weergave).

Industrieel ontwerp

Planning en uitvoering van projecten in de commerciële en industriële reclamezone. Ontwikkeling van multimedia projecten. Wij creëren en implementeren corporate image, we doen ook planning van ontwerp- en architectuurprojecten via software. Als u nog vragen of problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

3D-modellering. Modellering voor producten, verpakkingen, meubels, scènes, architectuur en andere toepassingen vindt nuttig.

Rendering. Het heet Render aan het proces van het genereren van een afbeelding door het berekenen van GI-verlichting, toegepast op een 3D-model.

Stand ontwerp. Ontwerp in digitaal platform, waar u uw project kunt bekijken op tekeningen, plannen of driedimensionale animaties. Ontwerp van aangepaste stands, voldoet aan uw verwachtingen van functionaliteit, consistentie en esthetiek.

Interieur ontwerp. Aangepast ontwerp voor interieurs, planherstelwerk of assemblage voor binnenruimtes, arbeids- en commerciële gebieden.

Ontwerp van POP materiaal. POP materiaal voor verkooppunt of merk activatie.

Ontwerp van verpakking. Ontwerp van aangepaste verpakkingen volgens de behoeften van elk product.

3D-kaarten. Ontwikkeling van 3D-kaarten, voor meerdere doeleinden, zoals toeristische gidsen, kaarten voor commerciële faciliteiten, evenementen, bedrijfs-, sportvelden, grote gebouwen onder andere mogelijke toepassingen.

3D-animatie. 3D-animaties voor scènes, objecten en logo’s.

Grafisch ontwerp en illustratie. Grafisch ontwerp en inhoudsopmaak. Digitale en handmatige afbeelding.

Render voor architectuur. Rendering van exterieur en interieurscènes voor architectonische projecten.

Virtuele rondleidingen. Animaties voor virtuele rondleidingen.

Stand Design:

Ontwerp in digitaal platform, waar u uw project kunt bekijken op tekeningen, plannen of driedimensionale animaties.

Op maat gemaakt booth design, voldoet aan uw verwachtingen van functionaliteit, consistentie en esthetiek.

We beginnen vanaf een locatie op de kermis of op elke plaats die bestemd is voor de montage. Vervolgens onderzoeken wij uw bedrijfsbeeld om een ​​ontwerp richtlijn te genereren die de esthetiek van de tribune leidt en ook uw technische vereisten voor het weergeven van uw producten of diensten op de meest geschikte manier.

Dit proces zal resulteren in een esthetisch voorstel, dat dan wordt gespecificeerd met technische tekeningen voor de fabricage en montage ervan.

Wij kunnen onze service of advies in elk van deze fasen leveren, en dit proces is ook geldig voor het ontwerpen van banen, verkooppunten of andere soortgelijke toepassingen.

Multimedia:

Productie van institutionele video’s. Verzend de beste visie van uw bedrijf, door middel van producties volgens uw behoeften, en om uw ideeën of zaken te kennen.

Video editie. Professionele HD-videobewerking – Full HD.

Audio bewerken. Hoge kwaliteit audio bewerken voor video.

Multimedia editie.

Stem opname.

Conversie van digitale beeld-, audio- en videoformaten.

toepassingen:

Architectuur, Binnenhuisarchitectuur, Product Demonstraties, Assemblage en Explosie.

Video en reclame. Video 3D montages, introducties, speciale effecten.

Integratie van verschillende klassen of extensies van bestanden, door middel van speciale software voor functies van: videobewerking, audio en animatie.

Wij maken presentatieportfolio’s en catalogi van digitaal ontwerp, zakelijke en commerciële presentaties, multimedia brochure.

Verfijn uw bedrijfsbeeld, in dynamische en effectieve documenten, die reageren op de nieuwste generatie apparaten, waardoor uw aanwezigheid op het netwerk en de digitale media wordt uitgebreid.

Institutionele Video’s:

Verzend de beste visie van uw bedrijf, door middel van producties volgens uw behoeften, en om uw ideeën of zaken te kennen.

“Om het ontwerpproces te vergemakkelijken hebben we formulieren opgesteld, waar parameters worden ingevoerd die ons in het proces zullen begeleiden, (onthoud dat dit formaat optioneel is en we altijd alert zijn op elke vereiste).”

Over 3d ontwerp en multimedia:

De technologie vraagt ​​voortdurend de creatie van content, de apparaten met internetverbinding reproduceren bestanden van verschillende typen, vooral tekst, beeld, audio en vide